Ingredienten: (4 pers.):
2 courgettes,
in de lengte gehalveerd
zout
25 gr bakboter
1 rode paprika,in stukjes
1 blik maiskorrels a300 gr
3 bosuitjes,in ringetjes
tabasco
peper
100 ml creme fraiche
75 gr belegen kaas,geraspt | Bereiding:
Snijd de steelaanzet van de courgettes en kook ze7 min in ruim water met zout Neem ze uit de pan en hol ze uit. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit intussen de boter en bak de paprika 5 min.Bak de mais en de bosui 3 min mee.Schep de courgettestukjes erdoor en breng alles op smaak met tabasco,peper en zout.Roer van het vuur af de creme fraice erdoor.Leg de courettenhelften in een ingevette oven- schaal en verdeel het maismengsel erover. Strooi de kaas erover en laat in en voor- verwarmde oven (175c)in 25 min licht- bruin kleuren |