Jannie's gebakken zalmfilet met peterseliesalsa
Ingredienten: (4 pers.):
10 radijsjes,schoongemaakt
1 teentje knoflook,in stukjes
1 bosje peterselie
12 el limoensap
1 el olijfolie classico
vers gemalen peper,zout
4 zalmfilets
Bereiding:
hak de radijsjesmet de knoflook in een keukenmachine of met een mes fijn.Haal de blaadjes peterselie van de steeltjes,voeg ze aan het radijsmengsel toe en hak ze kort mee.voeg het limoen sap,de olie en peper en zout naar smaak toe.Wrijf de zalmfilets in met olie en bestrooi ze met peper en zout naar smaak.Bak ze in een pan met antiaan- baklaag aan beide kanten bruin en in ca.7 min net gaar.Serveer de salsa er apart bij. Lekker met gebakken aardappelen en ui uit de oven
Receptnummer: 9661 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Is echt heel lekker als je van vis houdt
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept