Nieuws   Zoeken 

Sonja's verrassend vlees/vis voor op de BBQ
Ingredienten: (4 pers.):
200 gram kipfilet/varkenslap/vis of garnalen
peper en zout
blikje ananasstukjes
2 eetlepelswitte wijn
peterselie

4 stukken zilverfolie
Bereiding:
Vis of vlees in 4 stukken verdelen en bestrooien met peper en zout (liefst zeezout). Leg dit op de folie. Doe overal wat ananaspartjes op en sprenkel wat ananassap en wijn erover en wat verse peterselie. Dichtvouwen en 10 min. op de BBQ.
Receptnummer: 9688 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Dit is erg lekker en kan al vroeg worden voorbereid.
Ook kan je van deze ingredienten spiezen maken maar marineer alles dan wel in de witte wijn en het sap. Dit geef een lekkere smaak.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept