Nieuws   Zoeken 

Cisca's oosters gestoomde vis
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr kabeljauw
2 sjalotjes fijngesneden
1 stengel sereh fijngehakt
3 el limoensap
2 el vissaus
1 tl palmsuiker
2 teentjes knoflook geperst
1 rawit fijn gehakt (rood) (pepertje)
1 rawit fijn gehakt (groen) (pepertje)
Bereiding:
snij de vis in dikke repen en leg deze in een schaal die in een (stoom) pan past.
Strooi de sjalot en citroengras over de vis en stoom dit 10 min.
Meng in een kommetje het limoensap,vissaus en de suiker roer tot de suiker is opgelost.
Meng de pepertjes en knoflook in een ander kommetje.
Haal de vis uit de pan en begiet met de vissaus.
Strooi het knoflookmengsel erover en serveer direct
Lekker met witte rijst en roergebakken groente
Receptnummer: 971 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: cisca
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept