Ingredienten: (4 pers.):
2 limoenen
350 gr taglitelle
peper en zout
1 ui, fijngesneden
1 el boter
150 gr champignons in plakjes
200 gr achterham, in reepjes
1 dl kippenbouillon
1ΒΌ dl slagroom
1-2 el allesbinder
2 el fijngesneden citroenmelisse | Bereiding:
Limoenen wassen en heel dun schillen. De schil in hele dunne reepjes snijden. 1 Limoen uitpersen en de tagliatelle beetgaar koken. Intussen de ui in de boter 3 minuten fruiten, dan de champignons en ham toevoegen en dit 5 minuten meebakken. Bouillon, slagroom, limoenreepjes, peper en zout toevoegen en alles 2 minuten zachtjes laten pruttelen. Saus iets binden met wat allesbinder en op smaak brengen met 2-3 el limoensap. Saus door de afgegoten tagliatelle scheppen en garneen met de citroenmelisse. |