Ingredienten: (2 pers.):
2 ongepaneerde varkensschnitzels
2 el olijfolie
2 tenen knoflook, fijngehakt
250 gr gezeefde tomaten
1 el kappertjes
1 tl gedroogde oregano
peper en zout
1 bol mozzarella in 4 plakken | Bereiding:
Snijd de schnitzels in 2 stukken en sla ze met de platte kant van het mes nog wat platter. Olie verhitten en knoflook zachtjes bakken. Vlees toevoegen en aan 1 kant bruin bakken. Tomaten, kappertjes en oregano over het vlees verdelen. Schnitzels met de deksel op de pan ± 8 minuten zachtjes laten stoven. Bestrooi ze met peper en zout en leg op elk stukje vlees een plak mozzarella en laat deze met de deksel op de pan in 2 minuutjes smelten. Schnitzels op een voorverwarmde schaal leggen en de saus er omheen scheppen. Lekker met groene pasta en gestoofde venkel. |