Nieuws   Zoeken 

Hertveldt's zalm in zilverpapier met fijn gesneden groentjes en pasta met pesto.
Ingredienten: (2 pers.):
300 gr zalm filet
pezo (peper en zout)
olijfolie
1 ui
1 tomaat
1wortel
1 groene paprika
1 preiwit
pasta
potje pesto (groen)
1 soeplepel sojasaus
Bereiding:
Snij de groentjes zeer fijn en stoof eerst de wortel 3 min, dan de ui 3 min en dan de andere groenten nog 5 min erbij plus de sojasaus. behalve de tomaat. Verdeel de zalm in zilverpapier voor 2 personen en schik er de groentjes over plus de rauwe tomaat. Giet er een klein beetje olijfolie over en kruid met pezo . 15 min in oven op 220 graden. Kook de pasta, giet af, laat uitlekken en voeg 1 soeplepel olijfolie toe, meng en laat nog even uitdampen op een zacht vuur. Voeg ongeveer 4 soeplepels pesto toe naar smaak. Serveer de zalm in het zilverpaper, schik er de pasta met pesto naast.
Receptnummer: 9793 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Ik stoof de groentjes eerst omdat ze anders niet gaar zijn door enkel in de oven laten mee te bakken. Er kunnen ook andere groentjes gebruikt worden. De hardste worden eerst gestoofd. Brocolli en bloemkool is ook zeer lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept