Nieuws   Zoeken 

Sharons snelle vis-ovenschotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak diepvries kabeljauw 400 gr
1 ons noorse garnalen
1 zak broccoli-roosjes
1 pak aardappelpuree
1 zakje witte saus
Bereiding:
Blancheer de broccoli-roosjes kort. Bereid de witte saus volgens aanwijzingen op het pak en ook de aardappelpuree. Doe de kabeljauw in een grote ovenschaal, strooi hier de garnalen overheen. Giet de witte saus erover. Vervolgens de broccoli-roosjes erover verdelen en als laatste de aardappelpuree. Verdeel wat klontjes boter hierover en wat paneermeel. Doe dit ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden C. Eet smakelijk !!!! P.S. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om verse vis te nemen of zelf aardappelpuree te maken. Misschien iets minder snel, maar zeker niet minder lekker.........
Receptnummer: 9833 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept