Nieuws   Zoeken 

Nancy's zalm met venkel en wortelen
Ingredienten: (4 pers.):
4 zalmfilet
4 wortelen
1 ajuin
1 venkel
2 eetlepels gerookt spek
1 ajuin
boter,peper zout
1 kippebouilonblokje
1/2 liter water
Bereiding:
groenten snijden en wassen boter bruinen in een pot de groenten er in laten stoven een 5 tal minutjes de zalmfilet en het gerookt spek die gekruidt zijn er boven op leggen en een 20 tal min laten graar worden af en toe even omdraaien,dan de vis en groenten er uit halen en de bouillon blokje met het water in de pan doen en dat een paar minuten laten in koken eventueel opdikken
Receptnummer: 9854 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept