Ingredienten: (2 pers.):
1 blikje tonijn,
2 kopjes gele rijst,
2 eetl. olijfolie,
1 teentje knoflook,
1 rode peper in kleine stukjes,
1 groene paprika in stukjes,
100gr. champignons in vieren,
2 eetlepels sojasaus of ketjap,
1 klein blikje ananas,
2 eetl.gebakken uitjes,
2 eetl. verse koriander | Bereiding:
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Verwarm de olie in een wok en roerbak de peper,paprika en champignons en de uitgeperste knoflook gedurende 3 min. Voeg de rijst en sojasaus of ketjap toe en bak nog 3 min. Laat de tonijn uitlekken en verdeel in stukjes. Ananas uit laten lekken en met de tonijn en de koriander toevoegen,door elkaar scheppen en goed warm laten worden. In een voorverwarmde schaal doen en uitjes er over strooien. EET SMAKELIJK. |