Nieuws   Zoeken 

Hertveldt's scampi's in roomsaus met stokbrood
Ingredienten: (2 pers.):
1 halve kg scampi's
brikje room naar smaak
brikje gezeefde tomaten of ketchup
3 teentjes look
Peper en zout (pezo)
2 uien
1 stokbrood
een handvol peterselie
Bereiding:
Laat de scampi's half ondooien en pel ze. Stoof de uien in en pan. Als ze gaar zijn (niet bruin) voeg de scampi's toe. Laat ongeveer 4 a5 minuten bakken. Voeg de room toe (naar smaak en naar de lijn!) laat nog 2 min. koken en breng op kleur met de gezeefde tomaten. Vergeet niet de fijn geperste look toe te voegen samen met de room! Voor het opdienen strooi je er de fijn gesnipperde peterselie over. Sop je stokbrood in de saus...lekkkkkker, maar niet goed voor de lijn!!!!!
Receptnummer: 9914 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Niet voor lijners! Wel als je sojaroom gebruikt, goede tip niet !?
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept