Jeanette's goulash
Ingredienten: (2 pers.):
400 g rundvlees in blokjes gesneden
2 wortels
1 stukje selderie
1 prei
1 ui
1 dl rode wijn
1 dl braadjus uit een pakje
zout, versgemalen peper
1/2 tl milde paprika poeder
1 el boter
Bereiding:
De groenten in hele dunne reepjes (julienne ) snijden. Het rundvlees in de hete boter aan alle kanten aanbraden, kruiden met de rode wijn afblussen en een beetje laten inkoken. De braadjus toevoegen en afgedekt op een laag vuur 45-50 minuten laten sudderen. Eventueel nog wat water toevoegen. De groenten bij het vlees doen en nog 10 minuten meekoken. Op smaak brengen. Het vlees uit de saus halen en op de borden leggen. De saus met de groenten over het vlees gieten. Smaakt heerlijk bij noedels of lintmacaroni.
Receptnummer: 992 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Jeanette
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept