Jeanette's cappuccinomousse
Ingredienten: (2 pers.):
2 zakjes poeder voor cappuccino (Nescafe)
2 el sinaasappel of koffielikeur
1/8 liter slagroom
1 dl vanillevla
4 chocolade koffieboontjes
Bereiding:
Voorbereiding : Doe de cappuccino-poeder in een kom. voeg de likeur en 2 el slagroom toe. Klop met een garde tot de poeder is opgelost. Klop de vla erdoor. Klop in een andere kom de rest van de slagroom stijf. Schep de slagroom luchtig door het cappuccinomengsel. Bewaar de mousse tot gebruik in de koelkast.
Bereiden : Verdeel de cappuccinomousse over 2 hoge coupes. Garneer met de koffieboontjes en eventueel een plakje sinaasappel aan de rand van het glas.
Receptnummer: 993 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 7 min. | Meer recepten van: Jeanette
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept