Nieuws   Zoeken 

Cindy's chinese kool gedoe
Ingredienten: (4 pers.):
300 gram gehakt
groene kruiden(vers of gedroogd)
spitskool
olijfolie,zout en kipkruiden
blikje sardines
lente uitjes
rijst voor 4
Bereiding:
rul het gehakt in olie, voeg toe iets zout en kipkruiden..laat t lekker doorbakken dan de lente uitjes toevoegen en ondertussen de rijst gaan koken. snij de spitskool in dunne reepjes en prak de sardines. voeg de spitskool bij het gehakt en roerbak mee op een matig vuur voeg ook toe de groene kruiden en de geprakte sardines. Alles roerbakken zon 5 a 10 minuten, de spitskool blijft knapperig! de rijst is klaar; deze bij de spitskool voegen en een minuut mee roerbakken en t gerecht is klaar
Receptnummer: 9932 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
makkelijk en gezond, kan ook met stokbrood of met pasta worden bereid. een koel glas water erbij is heerlijk en een zoet toetje als nagerecht maakt t compleet
eet smakelijk
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept