Nieuws   Zoeken 

Tine's tilapiafilet met tonijntapenade
Ingredienten: (2 pers.):
2 tilapiafilets
1 citroen
1 eetl.Italiaanse kruiden uit het diepvriesvak(Daregal)
1 thl.zout
2 eetl.bloem
4 eetl.olijfolie
Voor de tonijntapenade
1 blikje tonijn naturel 84 gr.
3 dubbele anjovisfilets
1/4 dl.olijolie
1 eetl.kappertjes
peper naar smaak
Bereiding:
Snijd de citroen door midden de helft pers je uit de andere helft snij je in plakjes. Besprenkel de visfilets met het citroensap. Meng de Italiaanse kruiden en zout door de bloem en wentel de filets door het mengsel druk hert stevig aan. Pureer alle ingrediënten voor de tapenade met een staafmixer of blender. Verhit de olie in een koekepan of bakplaat en bak de tilapiafilets in 8 á 10 minuten mooi bruin en gaar. Voorzichtig met een spatel halverwege keren. Serveer de vis met de tapenade ,lekker met broccoli en gebakken aardappeltjes
aanvulling: de citroenplakjes over de vis uitknijpen
Receptnummer: 9966 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
In plaats van tilapiafilet kan je ook kabeljauw of scholfilet nemen. Wij vonden de tilapia in één woord zalig! ! !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept