Nieuws   Zoeken 

Lette's rijst met perziken
Ingredienten: (2 pers.):
(zilvervlies)rijst
1 bakje champignons
1 kwart liter slagroom
verse zwarte peper
1 groot blik perziken op siroop
1 of 2 preien
1 kipfilet
1 bakje spekjes
bassilicum
Bereiding:
Zet de rijst op (kopje per persoon). Snij de champignons, de kipfilet, de bassilicum, de prei en de perziken klein, bewaar de siroop!! Bak de kipfilet en de spekjes en daarna de champignons. Is de rijst klaar, zet dan een schone pan op met de slagroom daarin. Zacht verwarmen en dan de rest van de ingrediƫnten erbij doen, ook de siroop. Als laatste de prei, die moet knapperig blijven. Flink veel zwarte peper erdoorheen malen! Heerlijk met sla erbij.
Receptnummer: 9973 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Het is een makkelijk en snel recept, de slagroom NIET laten koken. Het is goed op te warmen als je overhoud.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept