Lia's romige fusilli met spinazie, spekjes en Parmesaanse kaas
Ingredienten: (4 pers.):
600 gr. spinazie
1 teentje knoflook
1 middelgrote ui
ca. 4 el geraspte Parmesaanse kaas
500 gr. fusilli
snufje oregano
400 gr. gerookte spekreepjes
1 bekertje creme fraiche
zonnebloemolie
Bereiding:
Snipper de ui en knoflook. Kook de fusilli met een scheutje olie in ca. 8 min. beetgaar.
Laat ondertussen de spinazie iets ontdooien.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en knoflook. Voeg de spekjes toe en bak ze gaar.
Voeg de spinazie toe en verwarm deze al omscheppend. Voeg de oregano toe en bak alles nog ca. 3 min. Giet eventueel overtollig vocht af.
Roer vlak voor het opdienen de creme fraiche erdoor en garneer met Parmesaanse kaas
Receptnummer: 1082 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Buon appetito!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl