Tine's roodbaarsfilet met hazelnoten en peterselie
Ingredienten: (2 pers.):
2 mooie roodbaarsfilets van ongeveer 125 gram of meer p.p.
1 ui in dunne ringen gesneden,
4 eetlepels fijngehakte peterselie(blad),
75 gram kruidenboter,
50 gr.hazelnoten,
1 bakje kerstomaatjes,
peper en zout naar smaak.
Bereiding:
Ovenschaal met olie invetten,de roodbaars erin leggen. Daarbovenop de uiringen, wat plakjes kruidenboter, de peterselie dan de fijngehakte hazelnoten bestrooien met peper en zout.Dan daarom heen de kerstomaatjes dan nog enkele flintertjes kruidenboter erover. Dan in voorverwarmde oven in 15 minuten op 200 graden gaar laten worden en een bruin korstje geven. Is de vis nog niet gaar genoeg eventjes afdekken op volvermogen 5 min. in de magnetron. Lekker met een salade naar keuze.
Receptnummer: 11040 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Ik heb me weer laten inspireren door Tijd voor Vis.Hartstikke lekker!!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl