Hartige flensjes
Ingredienten: (2 pers.):
200 gr. gehakt
1 gesneden rode paprika
1 klein blikje mais
1 gesneden prei
4 el kidneybonen in chilisaus
1 tl chilipoeder
pakje MonChou Pan & Oven
Bereiding:
Bak het gehakt rul. Voeg de gesneden rode paprika, het blikje mais, de gesneden prei, de kidneybonen in chilisaus en de chilipoeder toe en bak het geheel ca. 3 min. Roer een pakje MonChou Pan & Oven door het mengsel. Vul 4-6 flensjes met dit mengsel en leg ze opgerold in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met 100 gr. geraspte kaas. plaats de schaal 15 min. in een voorverwarmde oven (200C)
Receptnummer: 143 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl