Natasja's visburgers
Ingredienten: (2 pers.):
aardappel puree voor 2 pers
1 theel kerrie
2 bosuitjes
1 blikje tonijn
1 eierdooier
2 eetl zure room
voor de saus:
4 eetl hot ketchup
2 eetl honing
2 theel citroensap
Bereiding:
Maak aardappelpuree volgens aanwijzingen en voeg de kerrie toe. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Verkruimel de uitgelekte tonijn. Roer de eierdooier los met de room. Schep de bosui, tonijn, en het roommengsel door de aardappel puree en vorm er vier burgers van. Verhit olie in pan en bak de visburgers in circa 3 min per kant goudbruin. Roer intussen voor de saus de ketchup, honing en citroensap door elkaar en geef de saus apart.
Receptnummer: 3407 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl