Peter's Tiramisu Maar dan anders
Ingredienten: (4 pers.):
1/2 liter turkse yoghurt
250 gr. mascarpone
12 lange vingers
2 eetl. italiaanse citroenlikeur
slagroom
250 gr. aardbeien
pijnboompitten
Bereiding:
meng de yoghurt met de mascarpone wentel de lange vingers door de likeur leg op elk bordje 3 lange vingers daarop een bergje van het yoghurtmengsel garneren met aardbeien en geroosterde pijnboompitten. tot slot een mooie toef slagroom,en nog een paar druppels likeur.
Receptnummer: 6790 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
erg lekker na italiaans eten. Belangrijk is de turkse yoghurt want die is dikker.
Je kunt het ook zelf maken!! 1liter yoghurt in een kaasdoek doen en in een vergiet 6 uur laten uitlekken in de koelkast. Dit is een eigen recept
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl