Lijnertje's chili con carne
Ingredienten: (1 pers.):
1/2 ui
15g margarine
50 g mager rundergehakt
1 theelepel chilipoeder
zout
mespuntje cayennepeper
1 eetlepel tomaten puree
1 paprika
200 gram gare capucijners
Bereiding:
Maak de ui schoon en snipper hem. Fruit de ui in de margarine in een kleine braadpan. Voeg het gehakt toe en roer het los, zodat het rul en gaar wordt. Voeg de kruiden toe en de tomatenpuree. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes. Doe die bij het gehaktmengsel en bak ze 5 minuten mee. Roer de capucijners erdoor en warm het gerecht op een matig vuur goed door. Voeg zonodig wat water toe.
Receptnummer: 8054 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
lekker met komkommersla met 1 eetlepel magere slasaus (5% olie)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl