Nieuws   Zoeken 

Simone's kalkoenfilet met mozzerella en tomaat op z'n Italiaans
Ingredienten: (4 pers.):
1 pakje gekruide tomatenbasissaus
(Grand' Italia - Soffritto)
1 blikje vers gepelde tomaat met basilicum
(Grand' Italia - Polpabella)
300 gram Tagliatelle all'uovo of Risotto alle vendure
4 kalkoenfilets
bakboter
1 bolletje mozzarella (125 gram)
peper en zout
Bereiding:
Wrijf de kalkoenfilets in met peper en zout Verhit de boter en bak de kalkoenfilets bruin en gaar in ongeveer 15 minuten verwarm de gril van de oven voor Neem de kalkoenfilets uit de pan en leg ze in een ovenschaal Leg op iedere kalkoenfilet een plak mozzarella Voeg de Soffritto en de Polpabella toe. Laat de mozzarella in enkele minuten gratineren Serveer hierbij al dente (beetgaar) gekookte Tagliatelle of Risotto alle Vendura
Receptnummer: 10135 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept