Ingredienten: (4 pers.):
300 gr. basmati-rijst
2 courgettes
1 rode ui
450 gr. tilapia-filet
5 eetl boter/margarine
2 eetl. Thai Kitchen Green Curry Paste,
(AH pot á 225 gr.)
1 bekertje crème fraïche, 200 ml.
zout en peper
| Bereiding:
Rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing. Gourgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Ui snipperen. De tilapia bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan 3 eetl. boter verhitten.Tilapia-filet in ca. 6 min. gaar bakken, halverwege keren. Currypasta los roeren met de crème fraïche en samen in een steelpan verwarmen. Op smaak brengen met zout. Rijst afgieten. In hapjespan of wadjan/wok de rest van de boter verhitten. Ui en courgette ca. 4 minuten bakken. Rijst erdoor scheppen. De rijst serveren met tilapia en currysaus. Smakelijk eten! |