| Harriette's gegratineerde kabeljauw |
Ingredienten: (4 pers.):
2 teentjes knoflook
400 gr panklare prei
zout en peper
20 gr boter
400 gr kabeljauwfilet
6 eetlepels parneermeel
100 gr geraspte belegen kaas
2 theelepels gedroogde oregana | Bereiding:
fruit de gesnipperde knoflook met de prei en zout naar smaak al omscheppend ca 5 min in hete boter. doe de prei en de kabeljauwfilet in een lage ovenschaal. meng het parneermeel met de kaas en de oregano en peper naar smaak en verdeel over de vis. laat de vis in de voorverwarmde oven 225graden in 15 min gaar worden en een mooi licht bruin korstje krijgen. |
| Receptnummer: 10246 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. |
Opmerking: ook lekker met rijst maar dan als hoofd gerecht en salade erbij. |
| Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |