Nieuws   Zoeken 

Elly's roodbaars met knoflook, tomaten en basilicum
Ingredienten: (4 pers.):
600g roodbaarsfilet
12 blaadjes basilicum
4 grote tomaten
2 grote teentjes knoflook
6el olijfolie
peper en zout
sap van 1/2 citroen
Bereiding:
Bak de roodbaars hevig aan in olijfolie. Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Hak de knoflook en basilicum fijn. Doe olijfolie in een pannetje en voeg de versneden ingrediƫnten toe. Kruid met peper en zout. Doe er het citroensap bij. Serveer de vis met het mengsel. En puree mag hier zeker niet bij ontbreken!
Receptnummer: 10308 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept