Nieuws   Zoeken 

Tamar's wrap met spinazie en zalm
Ingredienten: (6 pers.):
1 pak wraps/tortilla's
1 teentje knoflook
1 ui
3 eetlepels olie
250 gram bladspinazie (vers)
50 gram pijnboompitten
100 gram pesto
100 gram gerookte zalmsnippers
Bereiding:
Verhit de olie in een koekepan en bak de knoflook en de gesnipperde ui kort aan, doe hier de spinazie bij en verhit dit geheel kort door. Leg de gebakken spinazie op een snijplank en snij het grof met een mes. Rooster de pijnboompitten kort in de koekepan tot ze bruin zijn. Doe de spinazie in een kom en meng er de pesto, zalmsnippers en de pijnboompitten door. Vul de wraps/tortilla's met het spinaziemengsel, rol deze strak op en snijd ze in 3 stukjes. Lekker koud bij een borrel of als lichte maaltijd.
Receptnummer: 10314 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept