Nieuws   Zoeken 

Cornedbeefschotel van Patries
Ingredienten: (3 pers.):
stevige aardappelpure
blik cornedbeef
gesnipperde ui
tomaten in plakjes gesneden
boter
restje tomatensaus (hou ik bv apart als ik balletjes in tomatensaus heb gemaakt)
Bereiding:
Strijk de helft van de pure in een beboterde ovenschotel. Verdeel de inhoud van het blik cornedbeef hierover in plakken. Leg dakpansgewijs de tomatenplakjes eroverheen en strooi er de gefruite uisnippers over. Het restje tomatensaus overgieten en eventueel kruiden met peper, noot en zout!! De rest van de pure overstrijken en beleggen met paar nootjes boter. In de oven op 240graden gedurende een 30tal minuutjes.
Receptnummer: 10341 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Cornedbeef leek me een verschrikkelijk iets maar in dit gerecht, mjammieee!! Zelfs onze kindjes smullen ervan!! Wij drinken er glaasje rode wijn bij!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept