Nieuws   Zoeken 

Marianne's pittige peen en uien
Ingredienten: (2 pers.):
1 flinke winterpeen
5 middelgrote uien
3 grote aardappels
1 klein potje HAK witte bonen
1 salamiworstje
1 rode paprika
1 rode spaanse peper
2 eetlepels tomatenketchup
1 zakje jussaus pikant ( Knorr )
1 rund bouillonytablet
Bereiding:
Aarappels, winterpeen schillen en in schijfjes snijden Uien grof snijden . Alles in een grote pan met een bodempje water met de bouillontablet opgelost. Dit alles aan de kook brengen. Na 10 minuten de uitgelekte en afgespoelde witte bonen toevoegen. Zachtjes laten koken. In een pannetje de kleingesneden paprika en het pepertje fruiten in een beetje margarine. Jussaus volgens gebruiksaanwijzingen toevoegen. Dit even laten pruttelen. Vervolgens de paprika en het pepertje uit de saus verwijderen en de tomatenketchup toevoegen, goed roeren en even goed doorwarmen. Salamiworstje in plakjes snijden en de laatste 3 minuten voor het afgieten meeverwarmen met het groentenmengsel. alles goed afgieten en serveren met de saus er apart bij.
Receptnummer: 10365 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept