Nieuws   Zoeken 

Dijo's Turks Fruit
Ingredienten: (3 pers.):
I pak rijst
1 pond shoarma
blikje kleine dopwerten
blikje fruit-cocktail
uien
zout en peper
knoflooksaus
sla
tomaten
komkommer
Bereiding:
pel de uien, snipper in stukjes en glazig laten worden. Shoarma erbij. Ondertussen water opzetten voor de rijst. Blikjes uit laten lekken. Als de shoarma gaar is de doperwten en fruit-cocktail erbij doen. Goed doorroeren, en warm laten worden. Rijst erbij en knoflooksaus. Uit een potje of zelfgemaakt. Knoflooksaus: mayonaise (5 eetl). Wat koffiemelk, naar smaak teentjes knoflook ( ik gebruik zelf 2 a 3 teentjes op 5 eetl.mayonaise). peper; half theelepeltje sambal en mosterd; vries gedroogde peterselie of bieslook. Goed doorroeren.
Receptnummer: 1041 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Dijo
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept