Nieuws   Zoeken 

Witte Mousse au Chocolat van Patries
Ingredienten: (4 pers.):
150 gr witte chocolade
1/4l slagroom
2cl grand marnier
1/2 mango
poedersuiker en cacao
Bereiding:
Breek de chocolade in stukjes en verhit deze met de slagroom en de likeur. Laat smelten op een zacht vuurtje want de slagroom mag beslist niet koken. Doe het mengel in een kom en laat een nacht opstijven in de koelkast. Klop het mengsel kort voor het opdienen op met de mixer op lage snelheid om het luchtig te maken. Steek met 2 lepels bolletjes van de mousse. Schil de mango en snijdt hem in blokjes. Garneer de mousse met de mango en bestuif met bloemsuiker en cacao.
Receptnummer: 10437 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept