Nieuws   Zoeken 

Paling met fijne groentjes van Patries
Ingredienten: (4 pers.):
1 rivierpaling in stukken
1 grote ui
2à3 wortelen
2 preiwitten
1 takje selder
1/4 l kipenbouillon
1/8l droge witte wijn
1dl room
olijfolie
boter
maiszetmeel
peterselie
zout en peper
Bereiding:
Snij de schoongemaakte groenten in julienne. Verhit een scheutje olijfolie in een nootje boter. Bak de paling aan in de vetstof en giet het overtollige vet weg. Voeg er de wortelen bij en laat ong 5min stoven. Voeg er de andere groenten bij, bevochtig met de kippenbouillon en de wijn en laat zacht sudderen totde paling gaar is. Kruid bij met peper en zout, bind de saus met het maiszetmeel en verrijk ze met de room. Garneer met peterselie en dien op met frietjes!! Smakelijk!!
Receptnummer: 10528 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept