Nieuws   Zoeken 

Goulashsoep van Patries
Ingredienten: (6 pers.):
1kg fijngesneden uien
800gr magere rundvleesblokjes
1el zoet paprikapoeder
1 spaans pepertje
1 blike tomatenpure
2l vleesbouillon
500gr worteltjes in schijfjes
peper / peterselie
boter / olie
Bereiding:
Fruit de uien glazig in olie. Doe er de rundvleesblokjes bij en laat ze rondom bruin bakken. Voeg er 1el paprikapoeder bij, het spaans pepertje en het blikje tomatenpure. Leng aan met de vleesbouillon. Laat 1u zacht stoven, roer af en toe goed om. Doe er de wortelen bij en laat nog 20-25min stoven tot deze goed gaar zijn. Kruid bij met peper en werk af met gehakte peterselie.
Receptnummer: 10531 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 120 min.
Opmerking:
Erg welkom na de klok van 12 of na een fikse wandeling. Er hoort stokbrood of bruin brood bij!! Smakelijk!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept