Nieuws   Zoeken 

Omeletsoufflé met broccoli en spekjes van Patries
Ingredienten: (4 pers.):
6 eieren
200gr gerookt spek in blokjes
1/2 kg broccoli
1 teentje knoflook
2el room
peper en zout
boter
Bereiding:
Kook de broccoliroosjes beetgaar in zout water. Laat ze schrikken en goed uitlekken. Laat de spekblokjes uitbakken . Pureer de broccoliroosjes met de room, roer er de uitgeknepen knoflook en de spekblokjes doorheen. Klop de eierdooiers witschuimig en roer ze voorzichtig door het mengsel. Kruid met peper en zout. Klop de eiwitten stijf en spatel ze luchtig door het mengsel. Schep in een ingevette ovenschotel. Bak de soufflé gedurende 20 min in een voorverwarmde oven van 200° en serveer meteen.
Receptnummer: 10533 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept