Nieuws   Zoeken 

Lous' Broccoli-choriso-pasta
Ingredienten: (4 pers.):
350 gram penne rigatte,
200 gram dik gesneden choriso,
een rode paprika,
een struik broccoli,
bekertje slagroom of creme-frase.
geraspte jonge kaas naar smaak
Bereiding:
zet vast water op voor de pasta doe er wat zout in, snij de choriso in blokjes en bak ze heel zacht uit in een beetje boter of olijfolie,doe er de gesneden paprika bij.als het water voor de pasta kookt doe je de pasta erin en 6min;voor het gaar is voeg je de broccoliroosjes er aan toe,roer af en toe het geheel even los. doe nu de room bij het choriso mengsel.als de pasta beetgaar is giet je het af in een vergiet en doet alles bij het chorisomengsel roer alles door elkaar en strooi er wat geraspte kaas overheen deksel op de pan tot de kaas is gesmolten nog even door roeren en zo heet mogelijk opdienen. Eet smakelijk.
Receptnummer: 10751 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
super snel en je eet je vingers er bijna bij op
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept