Nieuws   Zoeken 

Beenham a la corrie
Ingredienten: (5 pers.):
1 grote beenham naturel
zwarte peper uit de molen
stukje boter
halve fles rode wijn
Bereiding:
Beenham bestrooien met flink wat zwarte peper. Aanbraden in de koekepan, beenham in een braadslede leggen. Jus afblussen met water en vervolgens naar smaak rode wijn toevoegen, tegen de kook aanbrengen en jus bij de beenham in de braadslede toevoegen. Braadslede afdekken met aluminiumfolie. Ongeveer 50 minuten in de oven op 175 graden.
Receptnummer: 10804 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 65 min.
Opmerking:
Lekker met saus alla Corrie, gebakken krieltjes, en verse worteltjes met bieslook.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept