Nieuws   Zoeken 

Goulash a la corrie
Ingredienten: (5 pers.):
1 pond runderpoulet
1 pond varkenspoulet
5 dikke uien
1 rode paprika (of kleur naar wens)
1/4 fes worchestersaus
1/4 fles tomatenketchup
zwarte peper uit de molen
pittige paprika poeder
Bereiding:
Vlees braden met peper en paprika poeder. Uien erbij doen, dit alles braden tot het een mooi bruin kleurtje krijgt. Paprika, worchestersaus, tomatenketchup toevoegen. Zoveel water toevoegen dat alles onder staat. Ongeveer 2 u en 30 min. Laten sudderen. Binden met een bindmiddel naar keuze.
Receptnummer: 10806 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 180 min.
Opmerking:
Heerlijk met rijst, doperwten en atjar.
Heerlijk bij de friet of met (stok)brood.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept