Nieuws   Zoeken 

Barbara's rösti op z'n spaans
Ingredienten: (2 pers.):
300 gram rösti
4 eetlepels olie
1 ui
1 kleine rode paprika
100 gram chorizo (vleeswaren)
3 eetlepels Mexico melange (blikje Bonduelle)
3 eetlepels geraspte kaas (Pardano)
3 eieren
1 theelepel tijm
zout
peper
1 eetlepel fijngeknipte basilicum
Bereiding:
Snipper de ui. Snij de paprika in blokjes. Halveer de plakjes chorizo. Fruit de uisnippers 2 minuten in 2 eetlepels olie. Voeg de paprikablokjes, de halve chorizoplakjes en de rösti toe en roerbak dit ca. 8 minuten. Schep goed om, laat de chorizoplakjes niet aan elkaar kleven. Roer intussen de eieren in een grote kom los met de tijm en wat zout en peper. Schep het röstimengsel en de uitgelekte Mexico melange door de losgeroerde eieren. Verhit 2 eetlepels olie in een schone koekenpan en stort het ei/röstimengsel erin. Schep even om en strooi de Pardano (of andere snel smeltende kaas) erover. Leg een deksel op de pan en laat het eimengsel in ca. 10 minuten stollen en de kaas smelten. Snij de röstitortilla in punten en strooi de basilicum erover.
Receptnummer: 10818 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Lekker met tomatensalade met knoflookolijven.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept