Nieuws   Zoeken 

Anita's broccoli met kipfilet uit de oven
Ingredienten: (4 pers.):
Broccoli voor 4 personen
350 gram kipfilet
125 ml creme fresch
1 eetlepel kerriepoeder
1 blikje kipperagout
aardappelpuree
geraspte kaas
Bereiding:
Maak de broccoli schoon en doe deze in kleine roosjes in de pan. Breng het aan de kook en laat het ongeveer 5 min. koken. Je maakt de aardappel puree. (uit een pakje of van gekookte aardappels) Ondertussen snij je de kipfilet in blokjes en bak deze tot dat deze gaar is. Giet de broccoli af en laat deze goed uitlekken. Je mengt de kippenragout, kerrie en de creme fresch door elkaar. Je vet een ovenschaal in en daar doe je kipfilet, broccoli in, hierover giet je de ragout. Daar boven op doe je de aardappelpuree en de geraspte kaas gaat daar weer over. Dit alles zet je in voorverwarmde oven op 200 graden en je laat het ongeveer 25 minuten staan. EET SMAKELIJK
Receptnummer: 10846 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept