Nieuws   Zoeken 

Bommel's tagliatella met Zalm/pesto saus
Ingredienten: (2 pers.):
voor 2 pers:
5 nestjes Tagliatella
200 gram gerookte zalm
2 eetlepels rode pesto
1/8 ltr creme fraiche
gevriesdroogde peterselie
2 tomaten
scheutje olijf olie
Geraspte kaas/ parmazaanse kaas
Bereiding:
Kook de Tagliatella volgens de gebruiksaanwijzing Snij de zalm in kleine reepjes Snij de tomaten in kleine blokjes 3 minuten voor dat de pasta klaar is kunt U met de saus beginnen Giet een scheutje olijf olie in een hapjespan of Wok voeg daarbij de Creme Fraiche voeg er aan toe de 2 eetlepels rode pesto en de peterselie zodra de saus heet is kan het vuur er onderuit. Voeg de reepjes zalm toe en roer deze even snel door de saus Schep de pasta op de borden. Verdeel de saus er over en daarover heen de blokjes tomaat en de geraspte kaas.
Receptnummer: 10907 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Ooit gelezen in een boekje maar helemaal naar eigen smaak aangepast
Kan overigens voor de mensen die er van houden natuurlijk ook met kip of Groene pesto.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept