Nieuws   Zoeken 

Henriet's aardappelkoek met succes
Ingredienten: (4 pers.):
1 blik groente-macedoine (van bonduelle, 425 ml)
3 eieren
100 gr ham, in blokjes
1 zak diepvries rosti, ontdooid
4 eetlepels taco-seasoning mix (tex mex)
4 eetlepels olie
75 gr. geraspte kaas
Bereiding:
Groente-macedoine uit laten lekken. Eieren in grote kom loskloppen. Voeg alle ingredienten (behalve de olie en ger. kaas) toe en meng alles goed door elkaar. Verhit de olie in een grote koekepan met anti-aanbaklaag. Schep het rostimengsel in de pan en druk de massa stevig aan. Leg het deksel schuin op de pan en bak de onderkant van de koek op een matig vuur goudbruin in ca. 10 min. Keer de koek met behulp van een groot deksel of bord en bak de onderkant bruin. Strooi de geraspte kaas erover en laat die met het deksel op de pan smelten. Laat de koek op een bord glijden en snijd hem in punten. Heerlijk met bijvoorbeeld een frisse ijsbergsalade.
Receptnummer: 10928 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Als ik eters krijg, bijvoorbeeld op een drukke verjaardag, doe ik van te voren alle ingredienten al door elkaar, hoef ik 'm alleen nog maar te bakken. Succes verzekerd!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept