Nieuws   Zoeken 

Corinne's pittige roerbak met garnalen
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr. Kabeljauwfilet
2 uien
2 teentjes knoflook
1 rode paprika
200 gr. Roze garnalen (event. Jumbo)
4 eetlepels olijfolie
250 gr. Oosterse roerbakgroenten (Plusmarkt)
4 eetlepels chilisaus
peper
zout
witte rijst
Bereiding:
Laat de kabeljauwfilet event. ontdooien en snijd hem in flinke stukken. Snijd de uien in dunne partjes en de knoflook in plakjes. Snijd de paprika in repen. Verhit de helft van de olie in een wok en bak de kabeljauwfilet omscheppend gaar. Voeg na 2 minuten de garnalen toe en bak ze totdat ze roze zijn. Neem de vis en de garnalen uit de wok en laat ze uitlekken. Maak de wok schoon. Verhit de rest van de olie en bak de uien met de knoflook al omscheppend 3 minuten. Voeg de paprika toe en bak ze al omscheppend 3 minuten mee. Schep de roerbakgroenten met de inhoud van het zakje kruiden erdoor en bak alles totdat de groenten beetgaar zijn. Schep de vis, de chilisaus en ½ dl heet water erdoor en breng alles op smaak met peper en zout.
Receptnummer: 11000 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept