Nieuws   Zoeken 

Bianca's lekker makkelijke varkenshaas
Ingredienten: (4 pers.):
4 varkenshaasje van dezelfde maat
1 doosje kastanje champignons
1 doosje witte champignons
klein flesje madeira
2 grote uien
2 teentjes knoflook
zout
peper
3/4 bleuband
klein beetje tijm
Bereiding:
De champignons in klein partjes snijden en de uien en de knoflook. De varkenshaasjes flink zouten en peperen.Laten intrekken.Daarna doe je de boter in de pan,als je een kleurtje krijgt ga je het vlees aanbraden.Daarna doe je de uien en de knoflook erbij.Als laatste doe je de champignons erbij en 3/4 madeira.Als laaste doe je er een klein beetje tijm erover voor de lekkere smaak.Zachtjes laten braden in ongeveer 25 minuutjes(ligt eraan hoe groot de varkenshaasjes zijn).
Receptnummer: 11008 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
lekker met gebakken aardappelen en sperzieboontjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept