Nieuws   Zoeken 

Diane's gevulde kipfilet/kalkoenfilet
Ingredienten: (2 pers.):
kipfilet
2 sneden brood (zonder korst)
1 pakje schouderham (10 plakjes ofzo)
peper (eigen smaak)
nootmuskaat (eigen smaak)
melk (naar eigen goedkeuring)
peperroomsaus
Bereiding:
Allereerst snij de schouderham tot zeer kleine stukjes (keukenmachine doet wonderen), hoe fijner hoe beter, vervolgens mengt u 2 sneden brood erdoor heen, zonder de korsten, dan naar eigen smaak nootmuskaat en zwarte peper met een klein beetje melk (ligt er maar net hoe droog of hoe 'nat' je de vulling wilt hebben) Mix alles door elkaar,tot een lekker papje, daarna snij je de kipfilet open en leg je de vulling erin. Dan 3 a 4 min. (afhankelijk van dikte kipfilet) in de magnetron en klaar. Heerlijk met rijst enz....
Receptnummer: 11044 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept