Nieuws   Zoeken 

Snelle Cassoulet van Patries
Ingredienten: (4 pers.):
100 gram cervelaatworst (stuk)
1 blik Frankfurter worstjes
4 el olie
100 gram uiringen
1 blik gepelde tomaten
1 grote pot witte bonen
1 tl knoflookpoeder
0,5 tl cayennepeper
0,5 tl tijm
Bereiding:
De cervelaatworst en Frankfurter worstjes in stukjes snijden. Verhit de olie en bak hierin de uiringen 3 minuten. Snijd de tomaten klein en giet de bonen af. Alle ingrediƫnten, ook het sap van de tomaten, aan de uien toevoegen, aan de kook brengen en ca. 10 minuten zachtjes laten pruttelen.
Receptnummer: 11074 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept