Nieuws   Zoeken 

Esther's boerenkip
Ingredienten: (3 pers.):
1 paprika
2 uien
1 teen knoflook
1 blik doperwten en worteltjes
1 blik mais
1 bakje magere spekreepjes
2 tot 3 kipfilets
1 bakje voorgekookte kriel of patat
Bereiding:
Snij de ui, paprika en knoflook in kleine stukjes. Snij ook de kipfilet in kleine stukjes en kruid deze met kerie en paprika poeder. Bak ondertussen de spekreepjes en neem deze uit de pan als ze knapperig zijn. Bak in een andere pan de kipfiletstukjes goed gaar. Nadat je de spekreepjes uit de pan hebt gehaald doe de ui,paprika en knoflook hierin en fruit dit aan. Voeg daarna de doperwtjes ,wortels en mais aan het prutje toe en voeg ook de spekreepjes weer toe . Als het geheel goed warm is de kipfiletstukjes er nog door heen. Lekker met patat of gebakken krieltjes !
Receptnummer: 11095 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept