Nieuws   Zoeken 

Tine's witlofgerecht met noten en paddestoelen
Ingredienten: (2 pers.):
50 gram zwammen of kastanjechampignons,
4 struikjes witlof,
50 gram blanke hazelnoten,
Vloeibaar Becel(roerbakken),
zout en peper naar smaak,
1/2 theelepel Worchestershiresaus,
50 gram rucola.
Bereiding:
Maak de champignons schoon en snijd ze fijn in reepjes of plakjes,maak de witlof schoon en snijd ze in dikke reepjes van 2cm.Hak de hazelnoten grof. In hapjespan de becel of olie heet laten worden de witlof goed omscheppend 3 minuten roerbakken dan de hazelnoten erover strooien nog eventjes om en om scheppend meebakken de paddestoelen erbij met 4 eetlepels water, de worchestershiresaus,peper en zout erbij deksel op de pan en nog eventjes 5 minutjes laten smoren. Serveren met aardappelpuré de rucola wassen goed uitslaan en vlak voor het opdienen door het witlofgerecht mengen.
Receptnummer: 11109 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Kan altijd vlees of gebakken vis bij klaar maken wat je maar wilt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept