Nieuws   Zoeken 

Patries' pasta met kipfilet, dragon en spinazie
Ingredienten: (4 pers.):
450 g tagliatelle
1 pak (750 g) spinazie à la crème
2 kipfilets
1 pakje Boursin poivre
2 teentjes knoflook
1 sjalotje
4 eetlepels dragon
3 eetlepels pijnboompitten
peper
zout
Bereiding:
Laat de spinazie ontdooien. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd de kipfilet in stukjes. Snipper de knoflook en het sjalotje. Kook de tagliatelle (met wat zout) tijdens het vervolg van deze bereiding. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de knoflook en het sjalotje. Voeg de kipfilet toe en bak alles gedurende 4 minuten op matig vuur. Voeg de spinazie en Boursin toe en verwarm alles op hoog vuur. Voeg de dragon toe ne breng het geheel op smaak met zout en peper. Verdeel de tagliatelle over 4 borden, schep daarop het spinaziemengsel en strooi als laatste de pijnboompitten eroverheen.
Receptnummer: 11239 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept