Nieuws   Zoeken 

Tine's italiaanse zalmschotel met broccoli en pasta
Ingredienten: (2 pers.):
300 gram verse zalmfilet
1 stronk broccoli
zout en peper naar smaak
75 gram tagliatelle of penne
1
2.5 dl koksroom
1/2 theelepel geraspte citroenschil
1 scheutje witte vermouth
2 eetl.fijngeraspte Parmezaanse kaas
Bereiding:
Kook de broccoliroosjes met wat zout niet langer dan 4 min. Houd het warm. Kook de pasta zolas het op de verpakking staat. Ondertussen snijd je de zalmfilet in kleine stukjes. In steelpan de koksroom aan de kook laten komen laat de zalm erin glijden. Voeg vermouth en de geraspte citroenschil aan de kook laten komen en 3 min. Tegen de kook aan houden. Maak het op smaak met peper en zout. Zet de 3 gerechten op tafel met de geraspte kaas in een schaaltje erbij. Je kan ook alles bij elkaar voegen en zo presenteren. Wat je maar wenst.
Receptnummer: 11368 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Stond bij ons in de krant, lekker en héél snelklaar voor een volledige maaltijd. E. v. t. voor de grote eters kan je er groene sla met rode paprikareepjes en uienringen bij geven.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept