Nieuws   Zoeken 

Petra's karnemelksesaus met bruine bonen en sla
Ingredienten: (2 pers.):
250 gr. magere spekblokjes
2.5 dl. karnemelk
3 eetlepels allesbinder
halve krop sla
half blik bruine bonen
aardappelen naar behoefte
mosterd
Bereiding:
Bak de spekjes uit. (Ik gebruik geen boter). Voeg daarna de karnemelk toe. Breng aan de kook. De karnemelk gaat scheiden maar dat hoort erbij. Voeg de allesbinder toe, enkele minuten laten koken zodat er een gladde saus ontstaat. Op smaak brengen met mosterd. Ondertussen de bonen verwarmen, de sla in kleine stukjes snijden en aardappels koken.
Receptnummer: 11379 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Meestal maken we er op het bord een stamppot van. Dat zou natuurlijk ook al in de pan kunnen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept